Servo Berkel Prior
Meer en Duin 70
2163 HC  LISSE
Tel: +31(0)252-250350
Fax:+31(0)252-414333
e-mail: info@servoberkelprior.eu

Over Servo Berkel Prior

Servo Berkel Prior B.V. is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot de grootste fabrikant en leverancier van weegapparatuur in Nederland. Wij bieden een breed assortiment aan standaard weegschalen en ontwikkelen tevens geavanceerde weeginstallaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de implementatie van software voor besturingssystemen van bestaand weegapparatuur. Servo Berkel Prior levert voor talloze industrieën en sectoren, zoals de voedingsindustrie, chemische industrie, suikerindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agrarische industrie, logistieke industrie, glas- en tuinbouwsector en medische zorg

Visie
Weegresultaten moeten per definitie betrouwbaar zijn. Uiterste precisie, dat is waar het om draait. Servo Berkel Prior weet dat als geen ander en levert daarom uitsluitend producten van de allerhoogste kwaliteit. En daarbij bieden wij een uitstekende service. De specifieke wensen van onze klanten staan bij Servo Berkel Prior centraal en zijn een leidraad voor onze medewerkers.

Productie aan huis
Servo Berkel Prior beschikt over eigen productiefaciliteiten in Lisse. In onze technisch geavanceerde fabriek werken gespecialiseerde medewerkers aan de assemblage en fabricage van onze hoogwaardige weeginstallaties. Niet alleen kleine weegschalen maar ook complexe, mechanische en software gestuurde installaties worden hier op professionele wijze vervaardigd.