Servo Berkel Prior
Meer en Duin 70
2163 HC  LISSE
Tel: +31(0)252-250350
Fax:+31(0)252-414333
e-mail: info@servoberkelprior.eu

Service en onderhoud

De weegschalen en installaties die Servo Berkel Prior levert zijn van de allerhoogste kwaliteit en garanderen een uiterste precisie. Dat is waar het om draait en dat is waar onze klanten op kunnen rekenen. Vakkundig onderhoud en kalibratie van weegapparatuur nemen dan ook een vooraanstaande plek in bij Servo Berkel Prior. Wij zijn tevens Erkend Keurder.

24-uurs servicedienst
Bij Servo Berkel Prior schrijven we Service met een duidelijke hoofdletter S. Onze hooggekwalificeerde servicedienst bestaat uit 5 medewerkers welke 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat staan om iedere reparatie of storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ons groeiend servicenet is over het gehele land verspreid, waardoor de service- en onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.

Onderhoud
Servo Berkel Prior biedt verschillende contractvormen aan, variërend van onderhoud in regie tot all-in servicecontracten met 24-uurs dekking. Voor reparatie aan balansen en standaard bankweegschalen streven wij naar een zo kort mogelijke reparatietijd. Desgewenst leveren wij vervangende apparatuur. Servo Berkel Prior voert ook onderhoud en reparatie uit aan weegapparatuur van andere merken.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over onze service en onderhoudsabonnementen op met Antoinette Knoope via aknoope@servoberkelprior.eu of André Rustenhoven via arustenhoven@servoberkelprior.eu.
Ook kunt u bellen naar tel: +31(0)252-250350 of mailen naar verkoop@Servoberkelprior.eu